dilluns, 11 de juliol del 2016

Programa Jclic

Recordeu el programa JClic?

És un programa molt interesant en el que podem trobar moltes activitats per a reforçar continguts escolars. En classe ja hem treballat amb aquest programa, segur que us sona.
JClic està format per un conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per a realitzar diversos tipus d’activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, paraules creuades...
Les activitats s’acostumen a presentar empaquetades en projectes formats per un conjunt d’activitats i una o més seqüències, que indiquen l’ordre en què s’han de mostrar.

Hi han dues maneres d’accedir als projectes JClic:
1.- Visualitzar les activitats en un applet: d’aquesta manera no queden emmagatzemats en el disc dur.
2.-  Instal·lar les activitats en l’ordinador: permet descarregar les activitats en la biblioteca de projectes de l’ordinador i jugar després sense tindre connexió a internet.

Vos deixaré a la pàgina de recursos alguns enllaços d’activitats en Jclic. Per a poder obrir-les i jugar en aquestes jocs heu de tindre instal·lat en l'ordinador el programa.

El podeu descarregar de forma gratuïta des de l'enllaç següent:

http://clic.xtec.cat/ca/jclic/download.htm


Benvinguts

Benvinguts al bloc de segon, on compartiré informació i recursos útils per al desenvolupament del curs. En primer lloc comencem amb el projecte del cos humà.

Espere que vos siga útil i vos agrade.

Una salutació